|
Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği
Kamu İhale Kurumundan
|

04.03.2009 27159
|
|
Dayandığı
|
Kanun
|
04.01.2002 - 4734
|
Madde 0027 : İstenecek belgeler
(1) c) (Son Cümlenin 29.12.2022 tarih ve 32058 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yönetmelik ile 13.01.2023 tarihinden geçerli olmak üzere Yürürlükten Kaldırılmadan önceki şekli) (Cümle 25.01.2017 tarih ve 29959 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yönetmelik ile Eklenmiştir) Yaklaşık maliyeti eşik değere eşit ve üzerinde olan her türlü mal alımı ihalelerinde, banka referans mektubu istenmeyebilir.
Madde 0027 : İstenecek belgeler
(1) d) (Bendin 30.09.2020 tarih ve 31260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yönetmelik ile Değişmeden önceki şekli) (Bent 03.07.2009 tarih ve 27277 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yönetmelik ile Değişmiştir.) Makine-teçhizat ve ekipmana ilişkin belgeler ile kapasite raporu, kalite yönetim sistem belgesi, çevre yönetim sistem belgesi, ilgili meslek odaları tarafından düzenlenen imalat yeterlik belgesi ile hizmet yeterlilik belgesi sadece özel imalat süreci gerektiren mal alımı ihalelerinde istenebilir. Bu belgelerden makine-teçhizat ve ekipmana ilişkin belgeler hariç diğerleri, alım konusu mala veya işe yönelik olarak düzenlendiğinin saptanması durumunda istenebilir.
Madde 0027 : İstenecek belgeler
(d. ve e. Bendinin 03.07.2009 tarih ve 27277 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yönetmelik ile Değişmeden önceki şekli)
d) Makine-teçhizat ve ekipmana ilişkin belgeler ile kapasite raporu, kalite yönetim sistem belgesi, çevre yönetim sistem belgesi, imalat yeterlik belgesi, imalâta yeterlilik belgesi ile hizmet yeri yeterlilik belgesi sadece özel imalat süreci gerektiren mal alımı ihalelerinde istenebilir.
e) Özel imalat süreci gerektiren mal alımı ihalelerinde, imalat yeterlik belgesi ile imalâta yeterlilik belgesi birlikte istenmek zorundadır. Aday veya isteklinin, bu iki belgeden birini sunması yeterlidir. İdare tarafından bu iki belgeden birinin alım konusu mala ilişkin olarak düzenlenmediğinin yetkili kurum ve kuruluşlardan alınan yazı ile belirlenmesi durumunda sadece ilgili belge istenebilir.